Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Chef'sChoice

Chef'sChoice is de marktleider als producent van slijpmachines voor horeca en thuisgebruik. In 1984 lanceerde EdgeCraft het merk Chef'sChoice. In 1985 kwam de eerste elektrische messenslijper op de markt. De fabriek staat in Avondale, VS. Vanuit hier worden verschillende producten als messenslijpers, snijmachines, wafelijzers, etc over 70 verschillende landen verdeeld.

Door constant de producten te evalueren met gebruikers, opnieuw naar de technologie te kijken, nieuwe materialen uit te proberen behoudt Chef'sChoice hun positie als marktleider als het gaat om slijpmachines voor messen. Zowel manuele slijpmachines als elektrische slijpmachines behoren tot het assortiment.

In de loop der jaren zijn er veel verschillende slijpmachines ontwikkeld. De een geschikt voor het slijpen van een zakmes, de ander geschikt voor het slijpen van een zeer bot, Japans mes. Er is veel variëteit in de messenslijpers. Zo heeft de ene manuele trekslijper slechts één fase, terwijl een uitgebreidere elektrische messenslijpmachine 3 fases heeft.

Door het gebruik van een diamant coating op de slijpwieltjes of strips wordt het mes ook echt geslepen. De ontwikkeling van deze slijpwieltjes hebben er voor gezorgd dat een mes altijd in de juiste hoek geslepen wordt, zonder dat het lemmet warm wordt. Dit is een zeer belangrijk aspect. Wanneer het staal te warm wordt, veranderen de eigenschappen hiervan.

Chef'sChoice behoort tot de top van messenslijpmachines en is geschikt voor zowel de particulier als een professionele horeca keuken.

Via het linker menu kunt u de verschillend producten bekijken.
Categorie
  1. Slijpmachines (11)
  2. Aanzetstalen (1)
Aantal fases
  1. 2 fases (6)
  2. 3 fases (5)
Geschikt voor
  1. Gladde en gekartelde messen (9)
  2. Gladde messen (2)
Prijs
€ 0 € 280 € 0 t/m € 280

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina