Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Captain Cook

De kindermessen van Captain Cook zijn net als grote messen vlijmscherp. De vormgeving is aangepast op de eisen van kinderen en hun kleinere handen. De messen zijn gemaakt voor kinderen die graag willen helpen bij het koken. Het zijn professionele messen, op maat gemaakt voor kinderen en verrassend veel vrouwen met kleine handen kunnen deze messen ook zeer waarderen.

Veel kinderen zijn creatief en de meeste vinden het leuk om mee te helpen in de keuken. De kinderen die zelf mee koken zullen meer leren eten en willen graag op eten wat ze zelf gemaakt hebben. Zo leren ze van jongs af aan verschillende smaken kennen en eten ze beduidend minder fastfood. Met behulp van de Captain Cook messen leren de kinderen zelf veilig om te gaan met scherpe messen. Veilig werken wordt verzekerd door de afgeronde, botte punt en het anti-slip handvat voor kleine handen.

Wanneer ouders en verzorgers samen met kinderen koken heeft dit veel positieve effecten volgens Dagma von Cramm, (voedingsdeskundige). "Het voorkomt obesitas, maar helpt ook bij de ontwikkelingen en traint de motoriek van kinderen." Het lemmet van de messen is gemaakt van Japans "Type 301" staal, wat roestvast is en lang scherp blijft. Het is hetzelfde staal als dat van de Type 301 messen.

Er zijn drie messen leverbaar van Captain Cook. Het koksmes, vleesmes en een officemes. Alle messen zijn ook in een set leverbaar.
Prijs
€ 0 € 10 € 0 t/m € 10

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina