Met vragen belt u
0413 724991
Contact via Whatsapp
of Whatsapp
06 23400936

Hakmessen

Hakmessen zijn zwaar en robuust. Bedoeld om hele kip door te klieven, maar ook geschikt om bijvoorbeeld half bevroren vlees te hakken. Eigenlijk alles wat met een beetje kracht door gesneden moet worden is geschikt voor het hakmes.

Het hakmes heeft een vierkant lemmet wat extra dik is. Door zijn gewicht kan een hakmes moeiteloos door harde producten als pompoenen en kolen heen snijden.

Het hakmes is in tegen stelling andere messen eerder bot dan scherp. Door de grote slijphoek heeft de snede veel materiaal. Hierdoor kan het mes flink wat stoten weerstaan. Als een koksmes gebruikt wordt om te hakken, dan wordt deze bot of breken er stukken uit. Het hakmes is robuust en sterk. Het gewicht, de hakbeweging en de slijphoek van 25 graden zorgen ervoor dat het mes toch moeiteloos snijdt.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina