Met vragen belt u
0413 724991
Contact via Whatsapp
of Whatsapp
06 23400936

Keukenhandboek Snijtechnieken

Schrijf de eerste review over dit product

Het handboek voor de kookfanaat. De meest gebruikte snijtechnieken worden duidelijk uitgelegd in dit boek. De afbeeldingen zorgen voor een duidelijke uitleg. Geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde kok.
Artikelnummer: 9789048302291

Beschikbaarheid: Op voorraad Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden

€ 15,00

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

  • Alle orders worden gratis verzonden.
  • Voor vragen & advies zijn onze experts altijd bereikbaar.
  • Producten 14 dagen op zicht. Afhalen of omruilen kan ook in onze winkel.
  • Wij hebben een winkel met showroom.

Omschrijving

Details

Ieder mes heeft zijn eigen taak, moet onderhouden worden en natuurlijk op de juiste manier gebruikt worden. Maar hoe doe je dat? Dit handboek heeft daarin duidelijkheid. 

Een ui snipperen, vis fileren of een bout uitbenen, de meest voorkomende worden uitgelegd. Duidelijke en gedetailleerde foto's staan de tekstuele uitleg bij en zorgen ervoor dat niks meer fout kan gaan.

Uw gerechten worden oogstrelend met deze snijtechnieken.

Specificaties

Specificaties

Artikelnummer 9789048302291
Damaststaal Nee
Lemmet roestvast Nee
Verpakt in geschenkdoos Nee
Vaatwasserbestendig Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Keukenhandboek Snijtechnieken

Handleiding

Geen handleiding beschikbaar voor dit product.

Bundels

  • € 28,50 € 26,50

    15% korting op accessoires
    -€ 2,00 korting op deze bundel

    X1
    +
    Point-Virgule Snijplank L
    € 13,50
    Grote snijplank. Gemaakt van bamboo.

    Mes met een snijplank