Mes Graveren

Wilt u een persoonlijk cadeau geven? Laat uw mes graveren! Een naam, logo of handtekening op uw mes graveren. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Op deze manier maakt u een mes extra bijzonder! Handig om uw eigen mes te herkennen, maar ook leuk om als een uniek cadeau te geven of te krijgen.

 

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
  1. Mes graveren
    € 7,50 Incl. BTW
    Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product

Mes graveren

Het graveren van uw mes gebeurt door middel van een laser. De lasergravure wordt in het staal of hout gelegd. De gravering zit daardoor echt in het materiaal, waardoor deze niet vervaagd.

Met onze laser kunnen de kleinste details gegraveerd worden. Daarbij kan vrijwel dus alles worden gegraveerd. Van een logo, naam, handtekening, spreuk en meer. En niet alleen messen kunnen worden gegraveerd. Graveren van snijplanken, messenblokken of leren schorten behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Mes graveren

Hoe bestelt u een gravering bij uw mes?

Wanneer u graag een artikel wil bestellen met gravering, voeg dan beide producten toe aan uw winkelwagen. Zowel het product dat u wenst als het product graveren. U kunt ook onderaan op de betreffende productpagina kijken. Veel van onze artikelen hebben namelijk een handige bundel. Door het toeveogen van deze bundel bestelt u de gravering direct mee met u mes, snijplank of messenblok. Let er hierbij wel op indien u meerdere graveringen wenst, u per mes of snijplank een gravering toevoegt. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven welke tekst u wilt laten graveren.

Tekst graveren

In het geval dat u graag een naam of tekst wil laten graveren, kunt u dit op de productpagina aangeven. Hierbij kunt u zowel de tekst als uw voorkeur voor een lettertype aangeven.

Afbeelding graveren

Wanneer u graag een afbeelding (logo) op het mes wil hebben, vragen wij u om een duidelijke en scherpe afbeelding toe te sturen. Het is aan te raden om een vector bestand van de afbeelding mee te sturen. U kunt deze mail sturen naar info@e-messen.nl. Nadat wij de opdracht van u hebben ontvangen, maken we een voorbeeld voor u. Deze sturen wij naar u toe ter goedkeuring, dit om (spel)fouten te voorkomen. Zo hebt u direct een voorbeeld hoe de gravering eruit komt te zien. De levertijd van het mes of snijplank wordt bij een gravering met maximaal twee werkdagen verlengd.

De kosten voor het graveren van afbeeldingen of logo's op bijvoorbeeld messen, snijplanken of messenblokken kunnen hoger liggen dan een standaard tekstgravering. Neem daarom vooraf contact met ons op, zodat wij u hierover vrijblijvend kunnen informeren. 

Let op! Wanneer u uw mes laat graveren, wordt deze persoonlijk voor u gemaakt. Hierdoor vervalt het herroepingsrecht.

Lees meer