Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Fysieke winkel met showroom


Kom kijken

Kom kijken

Kom testen

Kom testen

Kom vergelijken

Kom vergelijken


Wij hebben een winkel met showroom. Hier kunt u bestellingen op komen halen maar hier bent u ook altijd welkom voor advies of het bekijken van onze producten.

Gelegen in Heeswijk-Dinther vindt u onze showroom. Hier kunt u terecht om onze producten te bekijken, vragen te stellen of uw bestelling op te halen of retourneren. Onze specialisten staan u graag te woord, zodat u met het juiste mes naar huis gaat. Het is mogelijk om een mes in de hand te nemen en uit te proberen. Wilt u ervaren hoe een mes snijdt? Neem dan een aantal tomaten mee, zodat u deze kunt snijden in de winkel.

U bent 5 dagen in de week welkom in onze showroom. Het is echter wel raadzaam voor uw bezoek contact op te nemen om er zeker van te zijn dat de juiste specialist aanwezig is om u te woord te staan en of de gewenste producten daadwerkelijk aanwezig zijn. De voorraad online kan namelijk afwijken van die in de fysieke winkel.

Als u een bestelling die u via de website geplaatst heeft bij ons af wilt halen laat dit dan ook telefonisch aan ons weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet gemaakt wordt en brengen u op de hoogte wanneer u de bestelling af kunt halen.

Betaalmethoden

U heeft bij ons in de winkel zowel fysiek als online de mogelijkheid om op verschillende manieren af te rekenen.

In de winkel heeft u de mogelijkheid voor contante betaling, vooruitbetaling of Pinnen. Online kunt u gebruik maken van iDEAL, vooruitbetaling, Mastercard en Visa.

Onze openingstijden:

Maandag 08.30 tot 17.00 uur
Dinsdag 08.30 tot 17.00 uur
Woensdag 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag 08.30 tot 17.00 uur
Vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten