Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Vleesmessen

Het vleesmes wordt zo als de naam al doet vermoeden gebruikt om vlees te snijden. Het vleesmes wordt ook trancheermes of tranchelaar genoemd. Dit komt van het woord trancheren, wat aansnijden betekend. Het mes is dus bedoeld voor gegaard vlees als beenham. U kent het wel, vaders die met de kerst kalkoen met een vleesmes en vleesvork aansnijden.

Het vleesmes heeft vaak een lemmet van 20 cm of langer. Hierdoor kunt u met één haal en plak vlees afsnijden van een beenham of kalkoen. Dit zorgt voor mooi en nette plakjes vlees. Snijd u met meerdere halen, dan krijgt u een gerafeld resultaat. Een goed vleesmes is dus belangrijk voor iedereen die een mooi resultaat op het bord wil.

Merk
  1. Chroma (9)
  2. Diamant Sabatier (7)
  3. Giesser (3)
  4. Global (3)
  5. Homeij (1)
  6. Kasumi (2)
  7. Opinel (3)
  8. Pintinox (2)
  9. Robert Herder (2)
  10. Victorinox (3)
  11. Wusthof (2)
  12. Zwilling Henckels (3)
Toon minder Toon meer
Soort
  1. Messenset (1)
  2. Sashimimes (3)
  3. Vleesmes (29)
  4. Vleesvork (5)
  5. Yanagi (2)
Toon minder Toon meer
Lemmetlengte
  1. 15 centimeter (2)
  2. 16 centimeter (5)
  3. 18 centimeter (3)
  4. 19 centimeter (4)
  5. 20 centimeter (13)
  6. 21 centimeter (2)
  7. 22 centimeter (1)
  8. 24 centimeter (5)
  9. 25 centimeter (1)
  10. 27 centimeter (2)
Toon minder Toon meer
Damaststaal
  1. Ja (4)
  2. Nee (36)
Hardheid
  1. 55º HRC (2)
  2. 56º HRC (17)
  3. 57º HRC (15)
  4. 58º HRC (16)
  5. 59º HRC (2)
  6. 60º HRC (3)
Toon minder Toon meer
Materiaal heft
  1. Acaciahout (1)
  2. Hout (9)
  3. Kunststof (19)
  4. RVS (9)
Productiewijze
  1. Gesmeed (31)
  2. Gestanst (8)
Kleur
  1. Geel (1)
  2. Zwart (6)
Prijs
€ 0 € 214 € 0 t/m € 214

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4