Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Zwilling Henckels

Zwilling J.A. Henckels is een van de oudste gedeponeerde merken. Al sinds 1731 is het merk geregistreerd door Peter Henckels in Solingen. De naam komt voort uit nakomeling van Peter, Johann Abraham Henckels. Als sinds de oprichting werkt het bedrijf volgens één principe: onze klanttevredenheid is ons succes. In 1939 werd het gepatenteerd FRIODUR proces uitgevonden, waardoor roestvast staal beter bewerkt kon worden. Door de jaren heen is Zwilling J.A. Henckels verspreidt over de hele wereld. Het Duitse merk produceert messen van hoge kwaliteit. Het aanbod is zeer breed, van goed betaalbaar tot exclusieve messen.

De hedendaagse fabriek is voorzien van de nieuwste technieken en heeft een strenge kwaliteitsnorm. Hierdoor voldoet ieder Zwilling mes aan de kwaliteitseisen. Wij bieden twee zeer degelijke en gewilde lijnen aan. Deze lijnen hebben zich zelf bewezen in zowel de professionele wereld als bij de amateurkoks.

Zwilling Four Star****
De Four Star serie is ondertussen al jaar oud, maar nog steeds behoort hij tot de top. Het naadloze kunststof handvat, het gesmede lemmet met doorlopende angel en de ongekende scherpte maken het mes tot een waar kwaliteitsproduct. Door het gesmede lemmet en de naadloze overgang naar het heft heeft het mes een perfecte balans en ligt het lekker in de hand. De krop beschermd de vinger en zorgt voor een goede balans. De kunststof schalen zijn stevig bevestigid met drie klinknagels.

De Four Star messen zijn gemaakt van hoogwaardig koolstof/chrome staal, wat ge-ijshard is om de juiste hardheid te bereiken. Door deze behandeling is het mes lang scherp, roestbestendig en toch flexibel. Het lemmet is uit één stuk gesmeed en zorgvuldig geslepen om zo de juiste snijprestaties te behalen.

Zwilling Professional "S"
De Professional “S” serie is de klassieker voor de professionele keuken. Het is een traditoneel gevormd mes met een geklonken handvat en een stevige krop. Door het gesmede lemmet en de naadloze overgang naar het heft heeft het mes een perfecte balans en ligt het lekker in de hand. De krop beschermd de vinger en zorgt voor een goede balans. De kunststof schalen zijn stevig bevestigid met drie klinknagels.

De Professional “S” messen zijn gemaakt van hoogwaardig koolstof/chrome staal, wat ge-ijshard is om de juiste hardheid te bereiken. Door deze behandeling is het mes lang scherp, roestbestendig en toch flexibel. Het lemmet is uit één stuk gesmeed en zorgvuldig geslepen om zo de juiste snijprestaties te behalen.
Categorie
 1. Professional "S" (8)
Soort
 1. Broodmes (1)
 2. Fileermes (1)
 3. Keukenmes (1)
 4. Koksmes (2)
 5. Officemes (1)
 6. Vleesmes (2)
Toon minder Toon meer
Lemmetlengte
 1. 10 centimeter (1)
 2. 13 centimeter (1)
 3. 16 centimeter (1)
 4. 18 centimeter (1)
 5. 20 centimeter (3)
 6. 23 centimeter (1)
Toon minder Toon meer
Hardheid
 1. 56º HRC (8)
 2. 57º HRC (8)
Prijs
€ 0 € 88 € 0 t/m € 88

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina