Wie zijn wij?
e-Messen.nl is een onderdeel van DT Webshops, een bedrijf, dat ontstaan is toen twee bedrijven één werden. Het ene al jaren actief op internet, het andere al jaren actief in de technische groothandel. Bedrijven, elk met een eigen specialisme, die elkaar de hand hebben gegeven en zijn gaan samenwerken op het gebied van het uitbouwen van hun kennis en kunde. Dit heeft geresulteerd in verschillende gespecialiseerde internetwinkels met de snelheid van vandaag en de service en toewijding van vroeger.

Met een eigen technische groothandel en technische dienst bieden wij u datgene, waar u als klant naar op zoek bent: expertise en een ruim assortiment en dat alles met een passie voor klanttevredenheid. Zowel de particulier als de zakelijke klant is bij ons van harte welkom.

Service
We zijn begonnen door gewoon ontzettend hard te werken. We willen elke dag stappen zetten naar een nóg hoger niveau. We zijn voortdurend bezig met vernieuwing en verbetering. Onze drive is om elke klant een plezierige online winkelervaring te bezorgen. Wij nemen opmerkingen en adviezen van onze klanten ook altijd serieus en gaan hier direct mee aan de slag.

Ons team staat voor u klaar!