Japanese kitchen knives
Engelstalig boek over Japanse keukenmessen. Een prachtig verhaal over de 3 belangrijkste messen in de Japanse keuken. Daarnaast vele snijtechnieken welke iedere Japanse kok moet kunnen uitvoeren.
€ 28,00 Incl. BTW
- De beste merken
- Voor 17:00 uur besteld, morgen koken!
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% tevredenheidsgarantie
Omschrijving
Dit boek gaat diep in op de Japanse keuken. Aan de hand van de drie belangrijkste messen, de deba, u...
Omschrijving
Dit boek gaat diep in op de Japanse keuken. Aan de hand van de drie belangrijkste messen, de deba, usuba en de yanagiba worden verschillende snijtechnieken uitgelegd.
Naast deze snijtechnieken worden recepten gegeven om het net gesneden product te verwerken tot een lekkere Japanse maaltijd. Het boek sluit af met een waslijst van verschillende Japanse messen en hun functie en een duidelijke uitleg over het onderhoud en het slijpen van de messen.
Naast deze snijtechnieken worden recepten gegeven om het net gesneden product te verwerken tot een lekkere Japanse maaltijd. Het boek sluit af met een waslijst van verschillende Japanse messen en hun functie en een duidelijke uitleg over het onderhoud en het slijpen van de messen.
Specificaties
Artikelcode | 9781568364902 |
---|---|
Damaststaal | Nee |
Specificaties
Artikelcode | 9781568364902 |
---|---|
Damaststaal | Nee |
Lemmet roestvast | Nee |
Verpakt in geschenkdoos | Nee |
Vaatwasserbestendig | Nee |