Profboard

In de keuken is een goede snijplank een essentieel hulpmiddel. De Profboard snijplank is een innovatieve toevoeging aan de keukenuitrusting die niet alleen functionaliteit biedt, maar ook duurzaamheid en hygiëne. Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten
 1. Profboard basisplank+ 6 snijplanken
  Vanaf € 104,95 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 2. Profboard Private Collection serie 570 30x40 cm Zwart
  € 89,50 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 3. Profboard Private Collection serie 570
  Vanaf € 78,50 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 4. Profboard Snijplaat 3 Stuks
  Vanaf € 39,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 5. Profboard Trancheerplank 32,5x53x2cm Zwart
  Vanaf € 50,00 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 6. Profboard Voetje Rubber Oud Model 4 stuks
  € 15,95 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, direct verzonden
 7. Profboard Voetje Rubber Nieuw Model 4 stuks
  € 29,95 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, direct verzonden
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten

Profboard Snijplanken

De Profboard snijplank is een prachtige toevoeging aan de keuken, die een innovatieve benadering biedt voor efficiëntie en hygiëne tijdens het maken van je favoriete gerechten. Dit systeem overstijgt de conventionele snijplank door zijn doordachte ontwerp en functionaliteit.

Profboard pootjes

De verhoogde pootjes van de Profboard zijn meer dan slechts een mooi element; ze dienen een belangrijk doel. Door de snijplank boven het werkoppervlak te plaatsen, minimaliseren de pootjes het contact met potentieel schadelijke bacteriën, waardoor de hygiëne in de keuken verbetert. Dit is erg belangrijk in een omgeving waar voedselveiligheid een prioriteit is.

Snijplaten in een verschillende kleur voor elk soort gerecht

Een van de meest in het oog springende kenmerken van de Profboard zijn de verschillende snijplaten die op de plank passen. Elke plaat is onderscheidend van kleur en biedt niet alleen een visuele diversiteit, maar vervult ook specifieke toepassingen. Door bijvoorbeeld elke kleur aan een bepaald type voedsel toe te wijzen, minimaliseert de kans op kruisbesmetting en behoudt het de integriteit van verschillende ingrediënten tijdens het bereidingsproces.

Deze snijplaten zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken, wat het onderhoud van de Profboard aanzienlijk vereenvoudigt. Dit draagt niet alleen bij aan een efficiënter gebruik, maar verzekert ook een zorgvuldige reiniging, essentieel voor een hygiënische keukenomgeving.

Niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, past de strakke en moderne uitstraling van de Profboard moeiteloos in verschillende keukenstijlen. Bovendien is het ontwerp gericht op duurzaamheid, vervaardigd uit hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen die de levensduur van het product verlengen en afval minimaliseren.