Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Victorinox

Victorinox is waarschijnlijk een van de bekendste merken ter wereld. Iedereen kent het kenmerkende rode Swiss Army knife wel. Al sinds 1884 maakt de fabriek zakmessen, eerst enkel voor het Zwitserse leger, later voor iedereen. Het zakmes heeft vele vormen, gespecialiseerd voor verschillende situatie. Het heeft al menig leven gered en prachtige avonturen beleefd.

Naast zakmessen maakt Victorinox al jaren keukenmessen van hoge kwaliteit. Vrijwel iedere slager in Nederland is opgeleid met messen van Victorinox. Niet voor niets, de messen zijn betrouwbaar, lang scherp en gewoon erg fijn om mee te werken. Professionals zweren bij een Victorinox.

Victorinox Classic
Het klassieke mes van Victorinox is gestanst uit hoogwaardig staal en later gehard. De traditionele vorm van het lemmet is gespecificeerd voor verschillende taken in de keuken, slagerij of andere voedselverwerking. Voorheen werd voornamelijk palissanderhout gebruikt voor het heft. Tegenwoordig zijn de Fibrox heften geliefd, vanwege de naadloze bevestiging.

Via het linkermenu kunt u de verschillende lijnen bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om via het filtersysteem naar een bepaald mes te zoeken via de lengte van het mes, hardheid of materiaal.

Artikelen 1 tot 12 van 212 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 212 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5