Houd uw messen in topconditie. Aanzetstaal van 30 centimeter. Net zoals er een diamant nodig is om een diamant te slijpen, is er heel hard staal nodig om een stalen mes te slijpen. Bij HRC 65 kan het KOTAI Honing Steel zelfs de hardste staallegeringen in slechts een paar slagen fixeren.
- Gesmeed uit roestvast staal met een hoog koolstofgehalte
- Uw messen binnen enkele seconden weer vlijmscherp
- Vingerbescherming
- Magnetisch
- De beste merken
- Voor 17:00 uur besteld, morgen koken!
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% tevredenheidsgarantie
Slijp als een professional
Met het KOTAI Aanzetstaal haal je het beste uit je messen. Verleng de levensduur en behoud de scherpte van je favoriete keukenmessen met dit hoogwaardige aanzetstaal.
Verschil tussen aanzetten en slijpen
Door aan te zetten wordt de mesrand in slechts een paar slagen opnieuw uitgelijnd, terwijl door het te slijpen de botte rand wordt verwijderd om een nieuwe, scherpe rand te creëren.
Gebruik het aanzetstaal voor wekelijks onderhoud en gebruik de wetsteen om de snede van het mes te herstellen wanneer slijpen noodzakelijk wordt.
Welke hoek moet je aanhouden bij KOTAI messen?
Houdt een hoek van 15 graden aan zodat je het mes in de juiste hoek aanzet.
Veiligheid voorop
Veiligheid staat voorop bij het slijpen van messen, en het KOTAI Aanzetstaal biedt de perfecte oplossing. Met de juiste slijphoek en een stabiele grip voorkom je ongelukken tijdens het slijpproces. Geef jezelf gemoedsrust en geniet van scherpe messen zonder zorgen.
Een bot mes is moeilijker onder controle te houden en het risico bestaat dat het uitglijdt, waardoor de kans groter is dat u uw vingers verwondt.
Een goed aanzetstaal helpt je de snede van je mes opnieuw uit te lijnen, zodat koken veiliger, sneller en leuker wordt.
Dankzij het harde staal dat wordt gebruikt bij het maken van KOTAI-messen hoeven ze, afhankelijk van het gebruik, slechts eens per week te worden geslepen.
Een bot mes is moeilijker onder controle te houden en het risico bestaat dat het uitglijdt, waardoor de kans groter is dat u uw vingers verwondt.
Een goed aanzetstaal helpt je de snede van je mes opnieuw uit te lijnen, zodat koken veiliger, sneller en leuker wordt.
Dankzij het harde staal dat wordt gebruikt bij het maken van KOTAI-messen hoeven ze, afhankelijk van het gebruik, slechts eens per week te worden geslepen.
Artikelcode | KT-AC-002 |
---|---|
Merk | KOTAI |
Artikelcode | KT-AC-002 |
---|---|
Merk | KOTAI |
Merk | KOTAI |
Collectie | Pakka |
Lengte | 30 Centimeter |
Slijpmateriaal | Carbon staal |
EAN-code | 708999026673 |