Chef'sChoice

Chef's Choice heeft verschillende messenslijpers, zowel elektrisch als handmatig. Voor het slijpen van messen met een snijhoek van 15 tot 20 graden. Slijp je messen in 1, 2 of 3 eenvoudig stappen!

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
14 producten
 1. Chef'sChoice CC120 RVS Elektrische Messenslijper 3 fasen 20°
  € 275,00 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 2. Chef'sChoice CC120 Wit
  € 219,00 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 3. Chef'sChoice CC130
  € 259,00 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 4. Chef'sChoice CC1520
  € 274,50 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 5. Chef'sChoice CC220 Hybrid
  € 97,50 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 6. Chef'sChoice CC316
  € 148,50 Incl. BTW
 7. Chef'sChoice CC320
  € 174,50 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 8. Chef'sChoice Pronto Diamant Hone CC464
  € 66,50 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 9. Chef'sChoice Slijpstaal 25 cm
  € 64,50 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 10. Chef'sChoice CC478
  € 23,95 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 11. Chef'sChoice Pronto Diamond Hone CC463 Asian
  € 49,95 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
  • De beste merken
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
 12. Chefs Choice Messenslijper
  € 16,50 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, direct verzonden
  Bestel snel, nog 1 op voorraad!
 13. Chef'sChoice CC4633 Messenslijper Zwart
  € 56,95 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
14 producten

Chef's Choice Messenslijpers Kopen

Ontdek de chef-kok in jezelf met de messenslijpers van Chef's Choice! Deze hoogwaardige slijpmachines en handmatige slijpers tillen je kookervaring naar nieuwe hoogten.

Over Chef's Choice

Chef's Choice heeft de beste, met awards bekroonde elektrische slijpers in hun klasse. Slijp je messen in 1, 2 of 3 eenvoudige stappen! Wereldberoemd om kwaliteit en gebruiksgemak. Chef's Choice messenslijpers zijn verkrijgbaar voor 15° en 20° snijkanten, gekartelde en keramische messen. De diamantschuurschijven en gepatenteerde stroppingschijven bieden een ongeëvenaarde snijkant. Als aanvulling op de elektrische slijpers biedt Chef's Choice ook handmatige slijpers aan. Als u het gemakkelijker dan ooit tevoren wilt maken om een scherp randje te bereiken, kies dan wat de Chefs kiezen: Chef's Choice.

Geschiedenis van Chef's Choice en Messenslijpers

Chef'sChoice is de marktleider als producent van slijpmachines voor horeca en thuisgebruik. In 1984 lanceerde EdgeCraft het merk Chef'sChoice. In 1985 kwam de eerste elektrische messenslijper op de markt. De fabriek staat in Avondale, VS. Vanuit hier worden verschillende producten als messenslijpers, snijmachines, wafelijzers, etc over 70 verschillende landen verdeeld.

Door constant de producten te evalueren met gebruikers, opnieuw naar de technologie te kijken, nieuwe materialen uit te proberen behoudt Chef'sChoice hun positie als marktleider als het gaat om slijpmachines voor messen. Zowel manuele slijpmachines als elektrische slijpmachines behoren tot het assortiment.

In de loop der jaren zijn er veel verschillende slijpmachines ontwikkeld. De een geschikt voor het slijpen van een zakmes, de ander geschikt voor het slijpen van een zeer bot, Japans mes. Er is veel variëteit in de messenslijpers. Zo heeft de ene manuele trekslijper slechts één fase, terwijl een uitgebreidere elektrische messenslijpmachine 3 fases heeft.

Door het gebruik van een diamant coating op de slijpwieltjes of strips wordt het mes ook echt geslepen. De ontwikkeling van deze slijpwieltjes hebben er voor gezorgd dat een mes altijd in de juiste hoek geslepen wordt, zonder dat het lemmet warm wordt. Dit is een zeer belangrijk aspect. Wanneer het staal te warm wordt, veranderen de eigenschappen hiervan.

Chef'sChoice behoort tot de top van messenslijpmachines en is geschikt voor zowel de particulier als een professionele horeca keuken.

Veelgestelde vragen:

Welke soort messen kan ik slijpen met de messenslijpers van Chef's Choice?

De messenslijpers van Chef's Choice zijn gemaakt voor messen met snijhoeken van 15 tot 20 graden. 

Welke slijper heb ik nodig voor mijn mes?

Dat hangt af van het soort mes, het materiaal waar deze van gemaakt is en hoe bot deze is. Over het algemeen heb je voor eenvoudige zakmessen niet meer dan 1 fase nodig en voor botte en speciale Japanse messen zijn 3 fasen sterk aan te raden.

Kunnen beginners de messenslijpers van Chef's Choice gebruiken?

Zeker weten! De messenslijpers van Chef's Choice zijn ontworpen voor koks van alle niveaus, waardoor ze perfect zijn voor zowel beginners als ervaren koks.

Op zoek naar andere manieren om je messen te slijpen en onderhouden, zoals wetstenen en aanzetstalen? Neem dan een kijkje in ons slijpen en onderhoud overzicht.