Nakiri met beuken heft van Robert Herder. De nakiri is geschikt voor het klein snijden van allerlei ingrediënten, met name voor groente en fruit. Door de specifieke vorm is het mes uitermate geschikt voor verticale snijbewegingen.
€ 75,00 Incl. BTW
- De beste merken
- Voor 17:00 uur besteld, morgen koken!
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% tevredenheidsgarantie

Omschrijving
Robert Herder nakiri met een lengte van 16,5 cm. De nakiri is geschikt voor het klein snijden van al...
Omschrijving
Robert Herder nakiri met een lengte van 16,5 cm. De nakiri is geschikt voor het klein snijden van allerlei ingrediënten, met name voor groente en fruit. Door de specifieke vorm is het mes uitermate geschikt voor verticale snijbewegingen. Het heft wordt gemaakt van beukenhout en ligt goed in de hand.
Staal
Doordat het mes geslepen is volgens de Solinger Dünnschliff, wat resulteert in een vlijmscherp en extra dun blad. Hierdoor vliegt het mes door alles heen, zo scherp. Door het gebruik van koolstofstaal heeft het lemmet een hardheid van 58 HRC. Lees op onze blog meer over staalsoorten en hardheden en over het slijpen van een keukenmes.
Gebruik
De nakiri is geschikt voor het klein snijden van allerlei ingrediënten, met name voor groente en fruit. Door de specifieke vorm is het mes uitermate geschikt voor verticale snijbewegingen.
Bescherming
Een scherp mes los in de lade leggen vraagt om problemen. Het is niet alleen gevaarlijk, het beschadigt ook de snede van het mes. Berg je mes daarom veilig op in een messenblok, hang het aan een magneetstrip, vervoer ze in een messenmap of berg hem op in een mesbeschermer.
Vaatwasserbestendig?
Net als alle andere messen is het gebruik van de vaatwasser niet aan te raden. Wij raden aan om je kwaliteitsmes gewoon met een lauwwarm, mild sopje af te doen en goed af te drogen. Zo heb je het langst plezier van je mes. Door de vaatwasser krijgt het staal verschillende temperaturen, zuren en andere bijtende stoffen te verduren. Daarnaast heb je kans dat het lemmet beschadigd raakt als het borden, pannen en andere harde dingen raakt.
Onderhoud
Voor langer behoud van de scherpte van het mes raden wij houten, bamboe of kunststof snijplanken aan. Snijplanken of oppervlakken van glas, steen of metaal zijn schadelijk voor het mes, omdat deze vaak harder zijn dan het mes. Vermijd ook contact met harde dingen als kommen, pannen en serveerschalen.
Cadeau geven
Een perfect cadeau voor de kookliefhebber, wat jarenlang dankbaar gebruikt zal worden. Rondom het cadeau geven van een mes hangt bijgeloof. Lees hier meer over dat bijgeloof over messen cadeau geven.
Staal
Doordat het mes geslepen is volgens de Solinger Dünnschliff, wat resulteert in een vlijmscherp en extra dun blad. Hierdoor vliegt het mes door alles heen, zo scherp. Door het gebruik van koolstofstaal heeft het lemmet een hardheid van 58 HRC. Lees op onze blog meer over staalsoorten en hardheden en over het slijpen van een keukenmes.
Gebruik
De nakiri is geschikt voor het klein snijden van allerlei ingrediënten, met name voor groente en fruit. Door de specifieke vorm is het mes uitermate geschikt voor verticale snijbewegingen.
Bescherming
Een scherp mes los in de lade leggen vraagt om problemen. Het is niet alleen gevaarlijk, het beschadigt ook de snede van het mes. Berg je mes daarom veilig op in een messenblok, hang het aan een magneetstrip, vervoer ze in een messenmap of berg hem op in een mesbeschermer.
Vaatwasserbestendig?
Net als alle andere messen is het gebruik van de vaatwasser niet aan te raden. Wij raden aan om je kwaliteitsmes gewoon met een lauwwarm, mild sopje af te doen en goed af te drogen. Zo heb je het langst plezier van je mes. Door de vaatwasser krijgt het staal verschillende temperaturen, zuren en andere bijtende stoffen te verduren. Daarnaast heb je kans dat het lemmet beschadigd raakt als het borden, pannen en andere harde dingen raakt.
Onderhoud
Voor langer behoud van de scherpte van het mes raden wij houten, bamboe of kunststof snijplanken aan. Snijplanken of oppervlakken van glas, steen of metaal zijn schadelijk voor het mes, omdat deze vaak harder zijn dan het mes. Vermijd ook contact met harde dingen als kommen, pannen en serveerschalen.
Cadeau geven
Een perfect cadeau voor de kookliefhebber, wat jarenlang dankbaar gebruikt zal worden. Rondom het cadeau geven van een mes hangt bijgeloof. Lees hier meer over dat bijgeloof over messen cadeau geven.
Specificaties
Artikelcode | 1961.625.01 |
---|---|
Merk | Robert Herder |
Specificaties
Artikelcode | 1961.625.01 |
---|---|
Merk | Robert Herder |
Lemmetlengte | 17 centimeter |
Merk | Robert Herder |
Land van oorsprong | Duitsland |
Productiewijze | Gestanst |
Slijphoek | 15º |
Damaststaal | Nee |
Lemmet roestvast | Ja |
Hardheid | 58º HRC |
Materiaal handgreep | Hout |
Verpakt in geschenkdoos | Nee |
Vaatwasserbestendig | Nee |
Garantie | Levenslange garantie |