Ons assortiment is breed en diep en hiermee kunnen wij zowel particulieren als zakelijke afnemers van dienst zijn.

Giesser steakmessen

Giesser steakmessen

Of het nu gaat om een restaurant, dat tafelmessen zoekt of een internationale groenteverwerker, die op zoek is naar koolmessen, wij helpen u graag.

Giesser messen

Bij intensief gebruik adviseren wij vaak de messen van Giesser. Deze messen zijn speciaal ontwikkeld voor de voedselverwerkende industrie. De kwaliteit is goed, evenals de prijs.
Het assortiment van Giesser is zeer uitgebreid en heeft voor iedere branche een hele serie messen ontworpen. Voor slagers, uitbeners, visverwerkers, koks, groentekwekers en -verwerkers en voor de horeca zijn branchespecifieke messen ontwikkeld, afgestemd op de wensen en eisen van de gebruiker.

Wij kunnen het volledige gamma van Giesser leveren. De messen van Giesser zijn vanaf 6 stuks leverbaar en kunnen geleverd worden met verschillende handvatten, kleuren en eventueel ook voorzien van een eigen logo.

Partner voor koks

Als kok weet u hoe belangrijk het is om met het juiste gereedschap te werken. Een goed koksmes is essentieel om uiteindelijk een mooi resultaat te krijgen op het bord. Samen met u stellen wij dan ook graag een messenset samen, op basis van uw behoefte. Of dit nu van het merk Diamant Sabatier, Global of Chroma Type 301 is, alles is leverbaar. Graag maken wij op basis van uw aanvraag een scherpe offerte voor u.

Steakmessen voor de horeca

 

Giesser steakmes

Giesser steakmessen

Een klant een goede en prettige ervaring laten beleven binnen uw horecagelegenheid is natuurlijk wat u wilt bereiken. Wat is er nou vervelender voor de klant dan zijn broodje of tournedos niet kunnen snijden, omdat de messen bot zijn? Een fatsoenlijk steakmes zal dit voorkomen en laat klanten optimaal genieten van hun gerecht. Wij kunnen diverse steakmessen leveren, van basic tot zeer luxe. Onze Giesser steakmessen zijn voorzien van een kunststof heft en leverbaar in alle denkbare kleuren en uw logo is erop te drukken. Daarnaast leveren wij ook luxe steakmessen van Opinel, Robert Welch, Tojiro Japan, Robert Herder en Diamant Sabatier. Van vrolijk gekleurd beukenhout tot luxe olijfhout of volledig rvs met een damast lemmet.

Offerte aanvraag

Of uw wensen nu precies bekend zijn of niet, wij helpen u graag met onze kennis en mogelijkheden. Op basis van uw aanvraag kunnen wij u een scherpe offerte sturen. Neem voor de mogelijkheden en een offerte contact met ons op.