De vakantieperiode breekt aan en om daar extra van te genieten komt Opinel met een Nomad Outdoor Cooking kit. Een praktisch en compacte messenset, waarin alles te vinden is wat u bij de hand wilt hebben op reis.

Opinel Nomad Outdoor Cooking Kit

De reisset bestaat uit drie verschillende zakmessen, een snijplank en een handdoek/draagtas. De messen zijn in verschillende groottes en hebben ieder hun eigen functie. In een handomdraai maakt u zo een lunch klaar, bereid een fruithapje voor of serveert een heerlijke borrelplank. Zoals gebruikelijk bij Opinel zijn de zakmessen voorzien van een beukenhouten handvat en wordt het RVS lemmet beveiligd met de Viroblock ring. Hierdoor kan het zakmes niet zo maar open of dicht en is het mest veilig te dragen of te gebruiken.

Het grootste zakmes is een gekarteld mes met een lemmet van 12 cm. Dit Opinel zakmes wordt gebruikt als broodmes, maar kan dienst doen om harde groenten of fruit te snijden. Stokbroodjes, meloenen, harde worst, alles wordt eenvoudig gesneden.

Het tweede zakmes is een normaal zakmes, maar dan met een kurkentrekker in het heft. Een appeltje schillen, stok aanscherpen, dat soort dingen doet u met dit mes. Gewoon zoals u gewend bent van een Opinel. In de avond doet hij dienst als wijnopener.

Het kleine zakmes is een unieke in de zakmessenwereld. Het is eigenlijk geen zakmes, maar een dunschiller. Groente, fruit of aardappels ontdoet u eenvoudig van hun schil.

Een beukenhouten snijplank maakt de set compleet. Het plankje is 20 x 12 cm groot en 1 cm dik. Dit is voldoende voor het snijden van brood, fruit en groente. Daarnaast kunt u 's avonds deze plank gebruiken om een heerlijke gedroogde worst te serveren of een lekker blokje kaas (te samen met het flesje wijn dat reeds geopend is).

Slim en compact

Het laatste onderdeel van de set is handdoek. Deze microvezel handdoek verpakt drie functies in één:
- handdoek voor het schoonmaken en droogmaken van de messen en snijplank
- tafelkleed
- verpakking van de snijplank en messen

Opinel zakmes met kurkentrekker

Opinel zakmes met kurkentrekker

De handdoek is van microvezel en droogt daardoor zeer snel. Om geen vergissingen te maken is de handdoek aan een zijde voorzien van een opdruk. Zo ziet u duidelijk waar de snijplank thuis hoort en waar de mesjes. Elastische lusjes zorgen ervoor dat de mesjes op hun plaats blijven. De handdoek vouwt u op tot een enveloppe en zo ontstaat er een compact pakketje, waarin alles netjes opgeborgen is. Klaar om naar de volgende koffiepauze, camping of festival te vertrekken!

Mes op vakantie

De Opinel Nomad Outdoor Cooking Kit is duidelijk een handige reispartner en maakt rond trekken net wat makkelijker. Let wel op als u deze set mee neemt op vakantie. Messen horen bij een vliegreis namelijk niet thuis in de handbagage, maar in het bagageruim van een vliegtuig. Het zou toch zonde zijn als u deze mooie set moet overdragen aan de douane.

  1. Opinel Nomad Cooking Kit 5 delig
    Opinel Nomad Cooking Kit 5 delig
    Met het Opinel Nomad Cooking reissetje kunt u overal genieten van een lekker stokbroodje, borrelhap of glaasje wijn. De Nomad Cooking Kit bestaat uit alle onderdelen die u nodig heeft om uw picknick compleet te maken.
    Regular Price € 69,00 Special Price € 63,00 Incl. BTW