U bent op zoek naar een Victorinox zakmes, maar krijgt de juiste maar niet gevonden. Wij snappen volledig dat u verdwaald raakt in de verschillende functies en mogelijkheden van deze zakmessen en daarom hebben wij een hulp voor u ingesteld. In deze blog leggen wij u uit waar u deze hulp kunt vinden en hoe gemakkelijk dit is om te gebruiken.

Victorinox zakmes

Victorinox is waarschijnlijk één van de bekendste merken ter wereld. Vrijwel iedereen kent het kenmerkende rode Swisse Army knife wel. De zakmessen worden al sinds 1884 gemaakt in de fabriek. In eerste instantie gebeurde dit alleen voor het Zwitserse leger, in een later stadium voor iedereen. De zakmessen van Victorinox heeft vele vormen, ieder gespecialiseerd voor een verschillende situatie. Deze zakmessen hebben al menig leven gered en prachtige avonturen beleefd.

Een Zwitsers zakmes van Victorinox is onmisbaar bij vele reizen en survivaltrips. De zakmessen bevatten vele functies, in een extreem klein formaat. Van mes tot schroevendraaier en van zaag tot pincet, het is allemaal te vinden in één zakmes. Het aanbod van Victorinox zakmessen is enorm en veel messen lijken op elkaar. Een Zwitsers zakmes van Victorinox is ervoor gemaakt om een leven lang mee te gaan. Begrijpelijk wordt het maken van de juiste keuze hierdoor erg lastig. Onze webshop is voorzien van een aantal handige filters waardoor u moeiteloos naar dat ene zakmes gaat dat perfect op uw wensen aansluit!

Keuzehulp

Een zakmes moet bepaalde functies hebben, zoals een groot lemmet of een schaar. Dit is voor iedereen anders. De een zal een zakmes namelijk gebruiken om brieven te openen, terwijl de ander er dagenlang mee gaat bivakkeren. Dit vraagt om compleet andere dingen van een mes en zo ontstaat er een groot aanbod van verschillende messen.

Wij begrijpen dat het zoeken naar het ideale zakmes een behoorlijke opgave is. Het is namelijk niet altijd in een oogopslag te zien welke functies er in een zakmes te vinden zijn. Wat u meestal wel weet, is welke functies gewenst zijn. Om uw zoektocht naar het juiste zakmes te vergemakkelijken, hebben we daarom een keuzehulp voor u gemaakt.

In deze configurator hebben we bij iedere zakmes aangegeven welke functies in dat mes te vinden zijn. Onze filter is daarbij voorzien van alle functies, zodat u precies kunt aanvinken welke functie u wilt terug vinden in uw zakmes. Direct na het aanvinken van een functie, worden alle zakmessen met deze combinatie zichtbaar in het overzicht. Deze vindt u rechts van de filter. Zo komt u vanzelf op het zakmes dat ideaal is voor u.