Nieuw in het assortiment is de Giesser decoratieset. Een set die bestaat uit een oprolbare tas met 7 accessoires. Ideaal voor het schillen en versieren van fruit en groenten. In deze blog laten wij u kennis maken met de nieuwe decoratieset. 

Giesser decoratieset 6814

Het merk Giesser

Eerst willen we u graag kennis laten maken met de leverancier van de decoratieset.  De leverancier is Giesser en is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige messen en accessoires. Giesser produceert meer dan 8000 professionele messen per dag. De producten worden gekenmerkt door uitstekende materialen en eersteklas vakmanschap en bieden de juiste tool voor elke behoefte. Dat is terug te zien in de decoratieset. Bij intensief gebruik wordt Giesser vaak geadviseerd omdat de messen speciaal zijn ontwikkeld voor de voedselverwerkende industrie. De kwaliteit is goed, evenals de prijs.

Giesser decoratieset

De Giesser decoratieset bestaat uit een oprolbare tas, inclusief 6 messen en een wetsteen. De set is gemaakt voor het versieren van fruit en groenten om zo gerechten te garneren. Bij voorkeur kunnen aardappels en wortels eenvoudig in mooie vormen worden gesneden, daar deze groenten hard zijn. Ook meloenen, sinaasappels en andere fruitsoorten kunnen voorzien worden van het mooiste snijwerk.

Het lemmet (het snijgedeelte) van de messen is gemaakt van hoogwaardig chroom-molybdeen staal, dat gehard is in een vacuüm proces tot 56-57 HRC. De mat gepolijste messen bieden optimale roestbestendigheid, daardoor zijn de messen sterker en beter bestand tegen temperatuursverschillen. Om ervoor te zorgen dat elk mes vanaf het begin perfect is geslepen, wordt de laatste afwerking of fijne afwerking met de hand gedaan.

Het kunststof handvat is gemaakt van bijzonder antislip en aangenaam grip materiaal (TPE). De goedgevormde beschermende neus zorgt voor een stevige houvast en vermindert het risico van uitglijden van de mes-leidende hand. Het handvat is geschikt voor contact met voedingsmiddelen en voldoet aan de vereisten van de wettelijke bepalingen.

De messen zijn vaatwasmachine bestendig. Echter wordt aangeraden om de messen handmatig te reinigen zodat de snijkant wordt beschermd tegen beschadigingen.

De inhoud

Nu u meer informatie heeft gelezen over het merk Giesser zelf en meer informatie over de set, is het natuurlijk ook fijn om te weten, waar de set exact uit bestaat.
Onderstaand vindt u de afbeeldingen van de losse artikelen. Hier vindt u ook nog extra informatie betreft de artikelen.

Het is van groot belang dat uw messen in goede conditie blijven, zodat u er lang plezier van heeft. Wilt u ook graag meer informatie te weten te komen over onze overige opberg en vervoer mogelijkheden? Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website: https://www.e-messen.nl/opbergen-en-vervoeren

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar onze overige blogs? Neem dan een kijkje op onze blog pagina, hier vindt u alles van staalsoorten, hardheden, messen slijpen en nog veel meer.

  1. Decoratieset 6814-b
    Giesser decoratieset 7 delig

    Giesser decoratieset. Een 7-delige set die bestaat uit een oprolbare tas met 6 verschillende messen en een wetsteen zodat u de messen kunt slijpen. De set is ideaal voor het schillen en versieren van fruit en groenten.

    € 79,95 Incl. BTW