Oh dennenboom, oh dennenboom.. Nu de sint weer uit het land is, is het alweer bijna tijd voor de kerst! Voor jong en oud vindt u binnen ons assortiment cadeaus die gegeven kunnen worden tijdens de kerstdagen. Bent u ook opzoek naar een leuk kerst cadeau of wilt u juist uw eigen kerst verlanglijstje aanvullen? In deze blog vindt u diverse cadeautips.

Opinel Le Petit Chef, 2 & 3 delig

Als u aan kerst denkt, denkt u vast ook aan kinderen. Kinderen vinden het leuk om mee te helpen in de keuken. Zo leren ze niet alleen nieuwe dingen, kinderen worden steeds handiger, proeven sneller dingen en leren meer over gezond eten. Een extra pluspunt als uw kind een moeilijke eter is. Bovendien is het ook gezellig om samen met uw kind een maaltijd te verzorgen.

Van het merk Opinel zijn er twee messensets verkrijgbaar, speciaal ontwikkeld voor kinderen. De 2 delige messenset bestaat uit een kinderkoksmes en een vingerbeschermer. De 3 delige messenset bestaat uit een kinderkoksmes, dunschiller en een vingerbeschermer. Door de vingerbeschermer kan uw kind het mes goed en veilig gebruiken en worden vervelende ongelukken voorkomen.

De kinderkoksmessen zijn gemaakt van roestvast Z50CD14 staal. Hierna is het thermisch gehard tot een hardheid van 57 HRC. Hierdoor behoudt het mes zijn scherpte goed. Het heft van het mes is gemaakt van duurzaam beukenhout en het lemmet is met twee klinknagels stevig aan het heft gemonteerd.

Opinel 2 delige messenset: opinel-le-petite-chef-mes-beschermer
Opinel 3 delige messenset: opinel-kindermessenset-le-petit-chef

Point-Virgule serveerplank

Met de serveerplank van Point-Virgule wordt borrelen tijdens de kerst met vrienden en familie nog leuker. Op de plank kunt u diverse dingen serveren, denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine amuses, tapas of een borrelhapje. Door het extra lange handvat kunt u de serveerplank gemakkelijk op tafel zetten of doorgeven aan uw gasten.

De serveerplank is gemaakt van een natuurlijk product, namelijk bamboe. Bamboe heeft een harder en dichter structuur dan diverse andere tropische hardhoutsoorten. Daarnaast neemt bamboe nauwelijks vocht op en breekt het bacteriën snel af. Zo kunt u snel schakelen tussen eventuele gerechtjes door.

De plank heeft de volgende afmetingen: 43 x 15.8 x 1.8 cm.

Kerst - serveerplank

Diamant Sabatier Riyouri koksmes 20 cm

Het koksmes van Diamant Sabatier is erg populair en dat is niet voor niets. Het mes is geschikt voor hakken, plakken snijden, kruiden snijden en voor het snijden van vlees, dit maakt het mes een echte allrounder.

Het lemmet van de mes is vervaardigd uit X45CrMoV15 staal en heeft een hardheid van 56-57 HRC. Dit zorgt ervoor dat het mes zijn scherpte behoud maar nog steeds makkelijk met de hand te slijpen is.

Doordat het robuuste heft gelast is, is het mes extra hygiënisch. Het heft is gemaakt van roestvast staal met 18% chroom en 8% nikkel.

Kerst koksmes

Pintinox Professional Hammes

Al meer dan 80 jaar vervaardigt Pintinox bestek, pannen en andere keukenartikelen. Deze jarenlange kennis geeft garantie op kwalitatief en hoogwaardige artikelen, die ook nog eens betaalbaar zijn. Dit maakt het hammes niet alleen geschikt voor een chef kok ook voor hobbykoks is het een uitstekend mes.

Het hammes dat vervaardigd is uit AISI 420 staal is stevig en functioneel. Hiermee kunt u ham o.a. dun snijden. Het flexibele lemmet heeft een lengte van 26 cm. Met de slijtvaste handgreep ligt het mes ook nog eens goed in de hand, dit maakt het bovenal ook een ergonomisch mes.

Bent u benieuwd geworden naar de overige artikelen uit de Pintinox professional collectie? Neem dan een kijkje op onze website: pintinox-professional

Kerst - hammes