Het is alweer bijna vaderdag. Natuurlijk bent u druk op zoek naar een leuk cadeau, maar wat moet u uw vader nou geven? Een leuk zakmes of een messenmap zodat hij al zijn mooie messen kan bewaren? In deze blog zetten wij een aantal vaderdag tips voor u op een rijtje zodat u met een mooi cadeau thuis komt.

Vaderdag tips

We hebben een aantal mooie acties voor u neergezet. Deze presenteren wij u graag in deze blog zodat u inspiratie op kunt doen voor een leuk vaderdag cadeau.

1. Zakmes

We hebben een mooie selectie zakmessen voor u klaargezet. Houdt uw vader van een mooi houten zakmes of kijkt hij zijn ogen uit als hij een zakmes met een mooie opdruk ziet? Een zakmes is handig om bij te hebben, omdat u altijd een scherp mes bij de hand hebt. Daarnaast is het zakmes vanwege de grootte gemakkelijk mee te nemen. Bovendien kan uw vader zijn mooie zakmes aan iedereen laten zien. Bekijk snel onze actiepagina om de verschillende zakmessen te kunnen zien.

2. Messenmap

Een ander cadeau dat uw vader als messenliefhebber goed kan gebruiken is een messenmap. Zo kan hij zijn messen netjes opbergen en kunnen ze niet beschadigen. Daarnaast kan hij zijn messen gemakkelijk meenemen als hij zijn messen wil presenteren of demonstreren. De messenmap is in twee kleuren verkrijgbaar; cognac en chocolat.

3. Lederen schort

Als toevoeging op de messenmap zijn er ook bijpassende schorten. Het schort is in dezelfde kleur beschikbaar zodat deze mooi bij zijn cognac of chocolat kleurige messenmap past. Zo kan uw vader in een prachtig schort achter bijvoorbeeld zijn barbecue staan. Het schort is gemaakt van zeer soepel leer, waardoor het schort veel mooier past. Hierdoor worden zijn kleren niet vies en heeft hij ook nog eens een mooi schort voor tijdens een barbecue.

4. Steakmessen

Ook leuk zijn de steakmessensetjes. Met deze steakmessen kan uw vader bijvoorbeeld het vlees snel en gemakkelijk snijden. Door het vlijmscherpe lemmet gaat dit mes direct door het vlees heen. De messen zijn zowel van de Homeij Casa serie als Diamant Sabatier serie verkrijgbaar. Met deze verschillende tips kan uw vader als een ware chef-kok verschijnen op de barbecue.

5. Gravering

Ten slotte is het ook erg leuk om een persoonlijk cadeau te geven in de vorm van een gravering. Op deze manier kunt u het mes dat u cadeau geeft extra persoonlijk maken. Niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook nog eens erg handig om zijn eigen mes te kunnen herkennen. De gravering gebeurt door middel van een krachtige laser waardoor de gravering echt in het materiaal zit. Hierdoor kan de gravering niet vervagen.

 

Met één van deze vaderdag tips kunt u zeker thuis komen. Het krijgen van één van deze cadeau zal zeker gewaardeerd worden. Bekijk daarom snel onze actiepagina.