Met vragen belt u
Contact via Whatsapp
of Whatsapp

Fileermessen

Het fileermes is gemaakt om vis te fileren. Het lemmet is lang, smal en flexibel. Hierdoor kan het mes de graat perfect volgen en mooie filets afsnijden van een hele vis. Het fileermes is scheermesscherp geslepen om zo makkelijk door de vis te snijden.

Een fileermes heeft een dunner lemmet dan andere messen en heeft hierdoor minder weerstand tijdens het snijden. Hierdoor snijdt het mes filets af zonder deze te rafelen. Het lange lemmet maakt het mogelijk om zonder te "zagen", dit zorgt ook voor minder rafels op de filets. Doordat het mes flexibel is is het geschikt voor rond en plat vis.

Bladdikte
  1. 1.5 mm (1)
  2. 1.6 mm (1)
  3. 2 mm (1)
Mesuitvoering
  1. Clip Point (1)
  2. Fillet (2)
Snijvlak
  1. Glad (1)
  2. Glad/Kartel (2)
Merk
  1. Chroma (6)
  2. CRKT (3)
  3. Diamant Sabatier (4)
  4. Global (5)
  5. Opinel (2)
  6. Pintinox (1)
  7. Robert Herder (1)
  8. Victorinox (1)
  9. Wusthof (1)
  10. Zwilling Henckels (2)
Toon minder Toon meer
Soort
  1. Fileermes (20)
  2. Koksmes (1)
  3. Sashimimes (3)
  4. Yanagi (2)
Lemmetlengte
  1. 13 centimeter (1)
  2. 15 centimeter (1)
  3. 17 centimeter (4)
  4. 18 centimeter (7)
  5. 19 centimeter (1)
  6. 20 centimeter (2)
  7. 21 centimeter (3)
  8. 23 centimeter (1)
  9. 24 centimeter (1)
  10. 25 centimeter (1)
  11. 27 centimeter (2)
  12. 28 centimeter (1)
  13. 31 centimeter (1)
Toon minder Toon meer
Damaststaal
  1. Ja (2)
  2. Nee (21)
Hardheid
  1. 51º HRC (2)
  2. 52º HRC (2)
  3. 53º HRC (3)
  4. 54º HRC (1)
  5. 55º HRC (2)
  6. 56º HRC (8)
  7. 57º HRC (8)
  8. 58º HRC (11)
  9. 59º HRC (2)
  10. 60º HRC (2)
Toon minder Toon meer
Materiaal heft
  1. Hout (6)
  2. Kunststof (9)
  3. RVS (7)
Productiewijze
  1. Gesmeed (21)
  2. Gestanst (2)
Prijs
€ 0 € 214 € 0 t/m € 214

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3