Met vragen belt u:
0413 724991
Contact via Whatsapp
Of via Whatsapp op:
06 23400936

Japanse messen

De laatste jaren zijn Japanse messen steeds populairder geworden. De belangrijkste reden daarachter is het feit dat de meeste Japanse messen gemaakt worden van dusdanig hard staal, dat zij hun scherpte lang behouden. Daarnaast zijn Japanse messen licht en liggen ze goed in de hand. Het gebruik van verschillende soorten staal in het lemmet leidt tot Damast staal. Hierdoor worden de eigenschappen van de verschillende legeringen optimaal gebruikt, wat de snij eigenschappen verbeterd.

Het oog wil ook wat, damast staal geeft een mooie tekening op het lemmet en geeft het mes iets exclusiefs. Ieder mes wordt uniek door zijn eigen nerftekening. Japanse messen worden dus niet alleen geliefd om hun snij prestaties, maar ook om hun oogstrelende vormgeving.

De Japanse cuisine heeft een aantal speciale messen ontwikkeld zoals de Yanagi ba, de nakiri, de usuba en de deba.

Artikelen 1 tot 12 van 108 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 108 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5