We schreven er al eens eerder over in onze blog over leuke kerst cadeautjes binnen ons assortiment. Nog even en kerst staat alweer voor de deur, de gezellige en warme feestdagen waar lekker gekookt wordt, lekker gegeten en cadeautjes gegeven. Bent u nog op zoek naar een origineel kerstcadeau om aan uw geliefde te geven? Lees hieronder dan verder en bekijk wat wij in ons assortiment hebben.

Origineel kerstcadeau

Bij ons kunt u terecht voor verschillende en originele cadeautjes. Denk daarbij aan: messen, messenblokken, snijplanken en opleidingssets. Hieronder leest u meer over deze leuke cadeaus om te geven én om te krijgen.

Een mes als cadeau

Bent u een chef-kok? Of een hobby kok? En vind u het leuk om te koken. Daarvoor heeft u natuurlijk een mes nodig. Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende soorten en maten messen. Denk bijvoorbeeld aan een koksmes of aan een ander keukenmes.

Messenblok als cadeau

Bijna iedere keuken heeft er wel een staan, een messenblok. Een blok waar diverse messen in zitten die u voor veel dingen kunt gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een koksmes, broodmes en tomatenmes. De messenblokken zijn voorzien van messen die nodig kunnen zijn voor een fanatieke hobbykok. Wanneer u kiest om een mes los aan te schaffen, wat natuurlijk ook mogelijk is, is het niet heel veilig om deze los in een lade te leggen. Berg het daarom veilig op, gebruik een messenbeschermer of hang het aan een magneetstrip.

Snijplank als cadeau

Wist u dat en snijplank de levensduur van uw mes verlengt? Een goede snijplank zorgt er namelijk voor dat de messen niet snel bot worden. De snijplanken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen; van bamboe en PP (Polypropyleen - hoge slagvastheid en temperatuurbereik). De PP platen zijn verkrijgbaar in 2 sets. Voorbeeld set 1: wit, geel en blauw. De witte plank voor zuivelproducten, de gele plank voor gevogelte en de blauwe plank voor vis. Voorbeeld set 2: rood, groen en zwart. De rode plank voor rauw vlees, de groene plank voor groenten en de zwarte plank voor product presentatie.

Opleidingssets als cadeau

Bij ons kunt u ook terecht voor messen voor bij een koks opleiding. Als u op het punt staat om te beginnen aan een koks opleiding, dan biedt een messenset de uitkomst. Alles wat u nodig hebt voor tijdens de opleiding zit in 1 set. Hier zijn verschillende sets voor verkrijgbaar. De messenmap is zeer stevig en voorzien van diverse vakken.

Vragen?

Mocht u na deze blog nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via info@e-messen.nl of 0413-724991. Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.